^Врх стране

• 1 Прва лига ЦС 2017 у Врујцима
    Домаћин Прве лиге Централне Србије од 16. до 24. септембра биће хотел "Врујци" из Бање Врујци.
  • 2 ШКГН "Наис" победник КУП-а ШСЦС
    Шахисти ШКГН "Наис" победници су КУП-а Шаховског савеза Централне Србије за 2017. годину који је одржан у хотелу "Шумарице" у Крагујевцу.
  • 3 Победници Кадетског фестивала ШСЦС 2017
    У Краљеву је завршен Кадетски фестивал Шаховског савеза Централне Србије 2017. Такмичења су се одржала у хотелу "Турист" и у свечаној сали града Краљева у периоду 9-12. фебруар 2017. године. Учествовало је 170 такмичара (117 кадета и 53 кадеткиње). Учеснике, тренере и родитеље на отварању поздравили су у име ШК "Слога" председник Зоран Јаблановић, а у име хотела "Турист" генерални менаџер Милан Јовановић. Такмичење су свечано отворили Иван Бунарџић, члан градског већа задужен за спорт и председник ШС Централне Србије Зоран Бојовић.
  • 4 ОШК Параћин победник Прве лиге ЦС 2016
    Победник Прве лиге ЦС 2016 је екипа ОШК "Параћин" из Параћина. Друго место је припало ШК "Раднички водовод" из Крагујевца, а треће ШК "Уб" са Уба. Лига је одиграна у хотелу "Шумарице" у Крагујевцу у периоду 10-18.9.2016. године, а учествовало је 12 екипа.
  • 5 Прва лига ЦС 2017 у Врујцима

Вести

Саопштење за јавност ШСЦС

logo sscs plavi transparentПоводом одржавања нелегалне Скупштине Шаховског савеза Србије дана 12.02.2017. године у просторијама ШК "Раднички" у Београду Шаховски савез Централне Србије издаје саопштење за јавност које можете преузети у потпуности са сајта ШСЦС.

Преузми саопштење ШСЦС >>>

Copyright © 2017. Sahovski savez Centralne Srbije  Rights Reserved.